top of page
  • Martin Ask Eriksen

Gigabrain utfører smarte AI-søk på Reddit 💻

For alle som iblant havner på Reddit i søken på svar, så kan jeg ikke anbefale Gigabrain.com nok!

En abstrakt illustrasjon som representerer konseptet av avansert AI-drevet søk og informasjonsinnhenting. Bildet inkluderer en stilisert digital hjerne forbundet med ulike linjer og noder som symboliserer nettverk og dataflyt. Bakgrunnen har subtile referanser til Reddit og Martins enkeltpersonsforetak Avant Media, skildret gjennom abstrakte former og farger. Denne representasjonen formidler ideen om kraftige, AI-forsterkede søkeevner i en moderne og digital kontekst.
Illustrasjonsfoto

Da jeg først testa den ut lurte jeg på hvor ofte man burde slippe gass ut av noen hjemmebrygga eplecidere i kjelleren. Gigabrain gav meg en TL;DR (Too Long, Didn't Read) liste med de viktigste poengene, men viste også kildene til de ulike svarene. Helt supert!


Jeg har spart tid på å finne frem de beste ideene i en tråd som diskuterte filtere i After Effects for å manipulere tid, og jeg føler også at jeg kan lett følge med på trender i de rette motion design-kanalene.


PS. her er en urelatert og kjapp videotest med bildet ovenfor og Runway ML's Gen2-video! Brukte bildet pluss tekstprompten "abstract" for å generere dette 🤖🧠
Comments


bottom of page