top of page
  • Martin Ask Eriksen

Foredrag på Leteng Experience - Kreativ bruk av A.I.

Updated: Nov 20, 2023

Hei blåggen!

Nylig var jeg foredragsholder i kreativ bruk av kunstig intelligens (K.I./ A.I.) hos Leteng AS på "Leteng Experience on the Road 2023". Jeg viste eite eksempler, praktiske caser fra min jobbhverdag og hadde en diskusjon rundt ulike etiske dilemmaer tilknyttet revolusjonen med AI. Det var godt å se entusiasme, og jeg fikk også knytta kontakt med en person fra Hong Kong som ville opprette kontakt med kreative nordmenn. Kaffe og croissant fikk jeg også, så 10/10 dag for min del 🥐

Takk til min venn Øystein i Leteng som gav meg muligheten og for hans tekniske ferdigheter som gjorde at presentasjonen gikk buttery smooth. Og til alle som deltok for deres nysgjerrighet!


Commenti


bottom of page