top of page
  • Martin Ask Eriksen

Sliter du med for små bilder eller videofiler?

Selskapet Topazlabs har nydelige løsninger for slikt!

En mann sitter overrasket i en kontorstol foran datamaskinen sin. Han ser storøyd og forbløffet ut mens en abstrakt, surrealistisk geometrisk form ser ut til å hoppe ut av skjermen. Denne formen representerer følelsen av å se hvor imponerende resultatene blir ved bruk av Gigapixel AI for å oppskalere et bilde. Scenen er utformet i en leken og kreativ tegneseriestil, og den fargerike, uvanlige formen symboliserer den avanserte bildeforstørrelsesteknologien, og viser effekten av bildeteknologi i aksjon uten noen likhet med kjente karakterer eller dyr
Følelsen av å få bildet sitt oppskalert så kjapt

Bilde

Jeg bruker stadig Gigapixel AI for å oppskalere bilder. Ikke bare kan du 2x / 4x forstørre bilder, men med de ulike opptrente modellene får du kjapt sett hvilke parametre som funker best i dine unike tilfeller! Jeg brukte det nylig på Halloween på jobb for å lage meg ei maske av Harald 29. I tillegg har jeg og min samboer hengt opp plakat fra The Bear i heder og ære til den fantastiske dramaserien

Lette parametre for å kontrollere oppskaleringen

Bildet viser størrelsesforholdet mellom et grønt rektangel på 1920x1080 pixler, kontra en rosa rektangel på 1080x1920 pixler høyde.

Video

Til video har jeg flere ganger brukt Topazlabs Video AI. På min daglige jobb hender det at jeg får tilsendt footage fra Volkswagen i vanlig full HD. Vanlig full HD (grønn) er alt for liten for reklame til sosiale medier i 9x16 (rosa). Så da 2x oppskalerer jeg video til å bli 2160px i høyden, som da dekker behovet godt, uten å måtte ofre kvalitet med å skalere 'manuelt' i Premiere eller After Effects.Hvor dyrt er det da?

De har faktisk black-friday salg nå stund (uke 47, 2023) så jeg vil anbefale å hoppe på det toget og sikre meg en stødig lisens.

Comentarios


bottom of page