top of page
  • Martin Ask Eriksen

Foredrag hos MONSTER AS - Generativ AI


Rosa skrift med teksten "Life is beautiful" tatt utfor resepsjonen til Monster AS

Etter foredraget mitt på Leteng Experience blei jeg spurt om å holde et lignende foredrag hos postproduksjons-gjengen i Monster. Nå er det 7 år siden jeg jobba på Monster, da som klipper og motion designer på Skal Vi Danse.


Det var utrolig hyggelig å treffe kjente ansikt igjen, samt å drikke kaffe fra de shtilige Monster-koppene 😎
Introduksjonsbilde til presentasjonen "Martin x Monster", på en tv-skjerm på lokalene hos Monster AS

Foredraget tok omtrent en time inkludert en veldig engasjerende Q&A seksjon mot slutten, hvor vi drøftet etiske dilemmaer med den eksplosive utviklingen til AI og hvordan det allerede har begynt å påvirke yrker og jobbutlysninger i Norge.

Det ble også snakket en del om hvordan ChatGPT kan integreres med After Effects, og hvordan transkribering via Whisper AI allerede har kuttet arbeidstid for de som transkriberer på huset. (Sjekk ut Mac-appen Jojo, utviklet av VGTV)Jeg håper på å komme tilbake til de flotte folka i Monster neste år for å holde mer spissa workshops innen Photoshop, Premiere og/eller After Effects. :)

Figurer lagd ut i fra logoen til AVANT MEDIA MARTIN ASK ERIKSEN

Og for de som lurer på figurene, så brukte jeg min egen logo til å hjelpe Midjourney å generere meg de fire avatarene du ser over navnet mitt. Imitation is the sincerest form of flattery that mediocrity can pay to greatness :)

Comments


bottom of page