top of page
  • Martin Ask Eriksen

Kan RambleFix og GPT4 skape 🎩bloggmagi🐇?


En tegneseriestripe som viser Martin Ask, en slank norsk mann i 30-årene med briller og bart, engasjert i en livlig samtale på telefonen mens han sitter på en sofa. Han uttrykker ideene sine energisk, med talebobler som viser hans monolog, og telefonen registrerer stemmen hans. Området er koselig og uformelt, og reflekterer et behagelig hjemmemiljø.
Illustrasjon: Jeg som babler i vei til RF

I min seneste artikkel utforsket jeg hvordan jeg har forbedret min innholdsskaping gjennom en innovativ kombinasjon av min egen GPT-assistent og tjenesten RambleFix.com.

Ved å bruke RF til å konvertere tale til tekst, har jeg kunnet effektivisere prosessen med å skape innhold til bloggen min.


RambleFix er ikke bare økonomisk gunstig, men dens evne til å nøyaktig fange opp og omforme mine muntlige monologer til sammenhengende og relevante artikler har vist seg å være svært nyttig.


Nylig brukte jeg RF på foredraget mitt på Leteng Experience for å lage check-list over alle punktene jeg måtte gå gjennom i presentasjonen, via et 30-sekunders lydklipp.


Jeg får enkelt lagd lister, notater, journalinnlegg, nedbrekk av podcast-seksjoner, blogginnlegg og sosiale medieposter. Så, for dere som ser etter en måte å forenkle deres digitale innholdsskaping på, anbefaler jeg å prøve RambleFix!

Comments


bottom of page